Siyaset

Meral Akşener’den Erdoğan’a: Senden hesap soracağım

Google News Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Whatsapp'ta Paylaş

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Erdoğan’a yüklendi ve kendisinden açılıktan ölen, yeterli beslenemeyen çocukların hesabını soracağını ifade etti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısında Cumhurbaşkanı..

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Erdoğan’a yüklendi ve kendisinden açılıktan ölen, yeterli beslenemeyen çocukların hesabını soracağını ifade etti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi. Akşener, “Beni, Eskişehir’deki Nur Elif ilgilendiriyor, ve onun için senden hesap soracağım! Beni, Van’daki Muharrem ilgilendiriyor, ve onun için senden hesap soracağım! Beni, Adana’daki Emine ilgilendiriyor, ve onun için senden hesap soracağım!” dedi.

Akşener sözlerinin devamında, “Sen bu memlekette varlık içinde yaşarken, kestane ballarıyla, manda yoğurtlarıyla, Medine hurmalarıyla, sefa sürerken, yokluktan, yoksulluktan ölen, açlığa mahkûm ettiğin çocuklarımız için, senden hesap soracağım! Bu kürsüden defalarca gündeme getirmeme rağmen rüzgargülü projemizi devreye almak yerine, utanmadan yasaklattığın için senden hesap soracağım!” şeklinde konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Aziz milletim, değerli milletvekilleri, sevgili gençler, kıymetli basın mensupları;

Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Grup toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Sözlerimin başında, meclis gündemine gelecek, ucube bir yasadan bahsetmek istiyorum.

Biliyorsunuz Ak Parti iktidarı, sendikal örgütlenmeye, yüzde 2 barajı getirerek, üye kaybı yaşayan, yandaş sendikalarını, kurtarmaya çalışıyor.

Bunu yaparken de, diğer sendika üyelerine, adeta 2’nci sınıf üye muamelesi yapmak istiyor.

  Ümit Özdağ'dan İçişleri Bakanlığı yardımcısı hakkında şok iddia

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL