Gündem Siyaset

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Çağrı!

Google News Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Whatsapp'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkezde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın yol haritasını ve planını açıklarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da meydan okuyarak ‘İBB ve tüm ilçe..

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Çağrı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkezde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın yol haritasını ve planını açıklarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da meydan okuyarak ‘İBB ve tüm ilçe belediyeleri için seçime gidelim, yüreği varsa’ ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde internet medyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu davasına, Altılı Masa’dan bir dönem cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’na pek çok konuya değindi. Kılıçdaroğlu açıklamasında neler söyledi? Öne çıkan başlıklar üzerinden beraber bakalım.

‘Yüreğin yetiyorsa seçime gidelim.’

'Yüreğin yetiyorsa seçime gidelim.'

‘Ekrem Bey’in yanlış bir şey yaptığını kamuoyuna deklere etmek istiyorsan, onu gereksiz yere suçlamak istiyorsan o zaman en güçlü irade milletin iradesidir. Gidelim milletin iradesine hemen seçimleri yapalım. Yüreğin yetiyorsa gel aynı şeyi Yalova için de yapalım. Üç bilirkişi raporu, üçü de belediye başkanının lehine hala göreve başlatmıyor.’

Ekmeleddin İhsanoğlu ve ihtimallerin yarattığı tedirginlik hatırlatıldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu ve ihtimallerin yarattığı tedirginlik hatırlatıldı.
  Ege Denizi'nde 'fırtına' uyarısı! Salı gününe kadar etkili olacak

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL