Gündem

Hava Sıcaklıkları Uzun Süre Düşük Kalacak, Kara Kış Kapıda!

Google News Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Whatsapp'ta Paylaş

Yüksek Meteoroloji Mühendisi Ahmet Köse, Türkiye’de gelecek haftadan itibaren hava sıcaklıklarının ciddi derecede azalacağını söyledi. Havanın gelecek günlerde hızla soğuyacağını ve “kara kış”ın yaşanacağını belirten Köse, soğuğa karşı tedbirli olunması..

Hava Sıcaklıkları Uzun Süre Düşük Kalacak, Kara Kış Kapıda!

Yüksek Meteoroloji Mühendisi Ahmet Köse, Türkiye’de gelecek haftadan itibaren hava sıcaklıklarının ciddi derecede azalacağını söyledi.

Havanın gelecek günlerde hızla soğuyacağını ve “kara kış”ın yaşanacağını belirten Köse, soğuğa karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Havanın gelecek günlerde hızla soğuyacağını ve "kara kış"ın yaşanacağını belirten Köse, soğuğa karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Köse, “Bu sene ‘amansız elli’ soğukları yurdumuzda bir hafta sapmayla 11 Ocak’tan itibaren yaşanmaya başlayacak. Soğukların aralıksız devam etmesi yüzünden, bu günlere ‘amansız elli’ denmiştir” dedi.

Köse, "Bu sene 'amansız elli' soğukları yurdumuzda bir hafta sapmayla 11 Ocak'tan itibaren yaşanmaya başlayacak. Soğukların aralıksız devam etmesi yüzünden, bu günlere 'amansız elli' denmiştir" dedi.

Diğer dönemlerde yaşanan soğukların genelde fırtınayla birlikte birkaç gün veya hafta devam edip, yerini ılık havaya bıraktığını aktaran Köse, “amansız elli” soğuklarının ise çok daha uzun sürdüğünü, şiddetli ve sert geçtiğini ifade etti.

Diğer dönemlerde yaşanan soğukların genelde fırtınayla birlikte birkaç gün veya hafta devam edip, yerini ılık havaya bıraktığını aktaran Köse, "amansız elli" soğuklarının ise çok daha uzun sürdüğünü, şiddetli ve sert geçtiğini ifade etti.

  Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: Millet gereken cevabı 14 Mayıs'ta verecek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL