Dünya

Genç kız ve sevgilisi, kapıyı açıp kiralık katilleri içeri aldı!

Google News Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Whatsapp'ta Paylaş

Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarındaki bir çöp konteynerinde bir kadın cesedi bulundu. Moskova bölgesindeki Balaşiha şehrindeki bir temizlik görevlisinin bulduğu ceset, plastik bir torbaya ve şilteye sarılıydı; orta yaşlı bir kadına..

Genç kız ve sevgilisi, kapıyı açıp kiralık katilleri içeri aldı!

Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarındaki bir çöp konteynerinde bir kadın cesedi bulundu. Moskova bölgesindeki Balaşiha şehrindeki bir temizlik görevlisinin bulduğu ceset, plastik bir torbaya ve şilteye sarılıydı; orta yaşlı bir kadına aitti.

Dahası her yeri yara bere içindeydi, ilk bakışta dövüldüğü göze çarpıyordu. Bir görgü tanığı, “Tüm yüzü kıpkırmızı ve şişti, dövülmüş ve boğulmuştu” diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Ceset haberi dalga dalga tüm şehre yayılırken, polis alarma geçti. Ekipler kısa sürede cesedin kime ait olduğunu buldu: Emlakçı Anastasia Milosskaya.

Akşamüstü işten eve döndüğünde vahşice öldürülen kadının cesedi, bir plastik torbaya sarılıp evden çıkarıldığı belirlendi.

Moskova polisi alarm durumuna geçirildi, soruşturma başladı. Polis, kısa sürede kadının iki genç tarafından öldürüldüğünü belirledi.

Yaşları 14 ve 17 olan saldırganlar gözaltına alınırken, soruşturma derinleştikçe vahşetin arkasındaki isim belirdi: Anastasia Milosskaya kızı.

Yerel basın, 14 yaşındaki kız çocuğunun annesini öldürmeleri için iki kiralık katil tuttuğunu bildiriyor. Anne Milosskaya, kızından kendisinde kötü bir izlenim bırakan 15 yaşındaki sevgilisinden ayrılması için çaba gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKocasını tek bir mermiyle öldürdü! Canlı yayında katil olduHaberi Görüntüle

37 BİN DOLARIN PEŞİNDE

Annesinin erkek arkadaşıyla görüşmesini istememesi üzerine, genç kız ve 15 yaşındaki sevgilisi bir plan yaptı. İkili, 38 yaşındaki kadını öldürmeleri için kiralık katillere yaklaşık 4500 dolar para ödedi.

Katiller tarafından öldürülen Anastasia Milosskaya’nın cesedi iki gün sonra çöplükte ortaya çıkınca, genç kız ve sevgilisinin vahşi planı suya düştü.

Rus basını, cinayet sırasında evde olan ve katilleri içeri sokan ikilinin annenin 37 bin doları aşkın birikimiyle yaşamayı düşündüğünü yazdı.

Karabük'te sır ölüm! Aile cenazeyi almayı reddetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKarabük’te sır ölüm! Aile cenazeyi almayı reddettiHaberi Görüntüle

EN FAZLA 10 YIL CEZA

Yaşları 14 ve 17 olan saldırganlar, bir ay boyunca bir gençlik merkezinde tutulacak ve ardından mahkemeye çıkarılacak. Katillerin en fazla 10 yıl ceza alabileceği ve cezayı bir gençlik ıslah merkezinde geçireeceği belirtiliyor.

  Yunanistan'da, ünlü Bayraktar TB2'nin neredeyse bir kopyası üretildi

Kurbanın kızı ve sevgilisi ise, suç ortağı olmakla suçlanacak.

Anastasia Milosskaya’yı öldürmek için kiralık katil tutan genç kızın bir arkadaşı, “Annesi onu seven iyi bir insan olmasına rağmen, ondan nefret ettiğini birçok kez dile getirdi” dedi.

Babaanne ise, torununun ‘geçimsiz bir aile’den gelen erkek arkadaşının etkisinde kaldığını savundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKartele şok baskın! Evden çıkan ölü insan kalıntıları herkesi şaşırttıHaberi Görüntüle

Kan donduran cinayet! 'Timsahın ağzında bulduk'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKan donduran cinayet! ‘Timsahın ağzında bulduk’Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR9 yaşındaki çocuğu öldürdü! Son talebi mide bulandırdıHaberi Görüntüle

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL